hits

inemm

50 SPØRSMÅL OG SVAR!

 • Publisert: 01.12.2017, 20:27
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • Hei dere!

  I dag tenkte jeg å kjøre 50 spørsmål og svar. Jeg mener jeg har gjort dette en gang for lenge siden, men svarene kan ha endret seg så jeg tenker å gjøre det igjen. Husker ikke helt om jeg har gjort det eller ikke heller, men vi kjører.

  1. Hvor gammel er du om 5 år? 26 år er jeg da!

  2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Ingen i dag faktisk. I går var jeg med Andreas, det var veldig hyggelig! Alltid koselig å være med han ♡

  3. Hvor høy er du? Jeg er 172 cm. Har ikke målt meg på flere år, men jeg tror ikke jeg har vokst, haha.

  Foto: Saxegaard Photography

  4. Hvilken film så du sist? Jeg så faktisk Central Intellegence med Andreas i går. Veldig morsom film! Anbefales å se.

  5. Hvem ringte du sist? Mamma ♡

  6. Hvem ringte deg sist? United Influencers, hehe.

  7. Hva stod det på den siste sms'en du fikk? "Toppers."

  8. Foretrekker du å ringe eller sende sms?  Det kommer helt an på hvem jeg skal snakke med og hva jeg skal snakke om. Skal jeg bare sitte og snakke foretrekker jeg facetime. Ellers pleier jeg stort sett å sende melding. Med mindre det er noe jeg må ha svar på veldig fort, da bruker jeg å ringe.

  9. Hva er ditt favorittsted? Mitt favorittsted er vanskelig å velge. Hvis det er et sted å reise til så er det LA! Gleder meg veldig til jeg skal tilbake neste år. Ellers er hjemme alltid deilig og trygt. Stallen er der jeg vil være om jeg skal koble fullstendig av og bare kose meg.

  Apropos hest, så kan det være at det åpnet seg en veldig fin mulighet for meg i går. Jeg håper alt går i boks, for da er jeg snart tilbake på hesteryggen og ute på stevner igjen, wæh ♡♡ Kan fortelle dere mer om dette når jeg vet mer.

  10. Hvilket sted foretrekker du minst? Når jeg må gå ute midt på natten uansett hvor det er. Redd for å bli drept eller kidnappet, vet dere. 

  11. Når så du moren din sist? For et par dager siden. Hun er ofte på besøk og det er veldig hyggelig. 

  12. Hvilken øyenfarge har du? Brungrønne. 

  13. Hvilken julesang er din favoritt? Åh gud, vanskelig. Litt kjipt å innrømme kanskje, for vet veldig mange der ute elsker å høre på julesanger, men jeg hører nesten aldri på det. Har egentlig ingen favoritt. 

  14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Mamma og pappa er gift ♡

  15. Når våknet du i dag? Altfor tidlig, spør du meg. Stod opp litt før 8 for å reise til legen. Sovnet vel og merke når jeg kom hjem derfra og sov til nå, heh.

  16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Det er utrolig vanskelig å si. Da er jeg 31 år gammel. Jeg håper og tror at Andreas og jeg bor i et fint hus sammen og fortsatt er lykkelig. Hvor det er er helt umulig å si. Vi kan begge plutselig bestemme oss for å flytte et helt annet sted enn planlagt.

  7. Hva skremte deg om natten som barn? Jeg har hele livet mitt vært ekstremt husredd og overtroisk. Jeg var redd for å sove alene eller borte hos andre. Hørte lyder hele tiden og sov dårlig. Jeg har alltid hatt masse mareritt også, noe jeg har fortsatt. Det er slitsomt og veldig vondt. Jeg er ikke like husredd lenger som før, men jeg liker best leiligheter eller hus med kun én etasje. Liker ikke å gå ned i kjellere eller opp.

  18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? Jeg ser så altfor mye på youtubevideoer og har sett så mye gøy. Den første som kom opp i tankene når jeg leste spørsmålet var denne, hahaha. Henning som viste meg den. Så søte og gud, jeg ler. Katter er morsomme.

  19. Hva er din beste egenskap? At jeg er ydmyk, veldig snill og omtenksom. Jeg elsker å overraske og gjøre ting for de jeg bryr meg om.

  20. Hva er din verste egenskap? Jeg er veldig lat. Jeg vet jeg kan så mye mer enn det jeg faktisk gjør. Det henger vel også sammen med at jeg er så mye sliten og syk. Heldigvis var jeg hos legen i dag, skal dit igjen på onsdag og skal videresendes til spesialist. Håper de endelig snart kan finne ut hva som er galt med meg. Kan ikke gå sånn her. Det sliter meg fullstendig ut.

  21. Sover du med eller uten klær om natten? Det varierer veldig. Sover som regel bare med truse. Det hender jeg sover med en oversized t-skjorte. Når jeg var mindre sov jeg alltid med pappa sine gensere - de var ekstremt gode å sove i og jeg savnet han så mye når han var på jobb.

  22. Hvor mange puter har du i sengen? Fire. To store "hotellputer" og to vanlig. Elsker å sove høyt med hodet. Litt rart, for før sov jeg alltid uten pute.

  23. Hva er det rareste du har spist? Lys når jeg var liten, haha. Altså sånne lange lys man putter i lysestaker. Gjorde det ganske ofte faktisk. Når ingen så meg, vel og merke. Ikke veldig bra vil jeg tro.

  24. Har du stasjonær eller bærbar data? Jeg har bærbar mac.

  25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Elsker å gå med kosesokker.

  26. Hva hører du på akkurat nå? Ingenting, faktisk. Nyter stillheten, haha, lol.

  27. Hvilken iskrem er din favoritt? Åh, denne er jeg usikker på. Elsker is. Veldig glad i pistasjis da. Eller så er vaniljeis med karamellsaus sykt digg, nam.

  28. Hvilken dessert er din favoritt? Jeg spiser sjeldent dessert, men jeg er veldig glad i alt egentlig. Sjokoladefondant, eplekake, ostekake, ja you name it.

  Foto: Saxegaard Photography

  29. Hva er den største premien du har vunnet? Snakker vi penger eller "heder og ære"? Vant faktisk noen tusen på skrapelodd sammen med brødrene mine for noen år siden. Broren min som elsker å gamble skulle selvfølgelig bytte inn alle pengene i nye skrapelodd og vi holdt på helt til vi var i 0 igjen...

  30. Liker du kaffe? Jeg klarer ikke drikke ren kaffe enda, men drikker det gjerne med et tonn melk, haha.

  31. Hva drikker du helst til frokost? Juice eller iste. Det er periodevis. Iste er det som det har gått mest av de siste årene.

  32. Hvem var din favorittlærer på vgs? Min favorittlærer på videregående var uten tvil historielæreren jeg hadde første året i Sandefjord. Veldig morsom og utrolig flink! Savner han nesten litt, buhu.

  33. Kan du spille poker? Absolutt ikke. 

  34. Hva har du spist i dag? Pasta med kylling og ikke noe mer. Har sovet halve dagen også..

  35. Nevn en historisk personer som interesserer deg? Åh gud. Meg og historiske personer. Jeg har vel ingen spesiell som interesserer meg. Er dessverre altfor lite interessert i sånne ting..

  36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Husker faktisk ikke.. Hører aldri på radio.

  37. Vil du ha barn? Ja, det vil jeg absolutt. Ikke nå, men om noen år når jeg føler meg klar for det. Det holder med å være tante til 10 små foreløpig, hehe.

  8. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk er det eneste jeg "kan". Jeg forstår en del tysk og kan prate litt. Ellers forstår jeg selvfølgelig svensk og dansk også, men slet veldig med dansk før. Det går litt bedre nå.

  39. Sover du på en spesiell side? Jeg har ingen spesiell side. Sover på begge og gjerne på ryggen som en sjøstjerne også, haha. 

  40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet er finest, men jeg er livredd for hai og alt i vannet. Derfor må det bli basseng.

  41. Hva bruker du helst penger på? Helst vil jeg ikke bruke penger, hater det. Det jeg dog bruker mest penger på er hår og sminke, uten tvil. Vil ikke regne sammen hvor mange tusen som har gått med til det.. G u d.

  42. Eier du dyrbare smykker? Nei, det gjør jeg ikke. Ingen som koster mer enn 3000 kr, iallfall. 

  43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Hmm.. Jeg ser aldri på tv :/

  44. Hva skal du gjøre i helgen? Planen var egentlig jobbe og/eller bursdag, men jeg er hjemmeværende denne helgen, dessverre. Ikke kult.

  45. Kan du stå på slalom? Ja, eller, jeg kunne det før i hvert fall. Har ikke stått på flere år, så skal ikke skryte på meg noe her.

   46. Hvordan imponerer man deg? Sånn:

  Haha neida..... joda.. neida.

  Om du skal imponere meg så er det beste du kan gjøre å være ydmyk og snill. Morsom er selvfølgelig en bonus.

  47. Hva slags ringelyd har du på mobilen? Den helt vanlige ringetonen til iPhone.

  48. Fortell en ting leserne dine antaglig ikke vet om deg? Hmm.. Nå har jeg jo hatt et par innlegg med "ting dere ikke visste om meg" osv, så er vanskelig å komme på noe i farten. Kommer på noe og bare "nei søren.. det skrev jeg jo i et innlegg for litt siden". 

  49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? En rød kjole som henger i klesskapet mitt.

  50. Er du sosial? Ja, det er jeg. Egentlig så er jeg jo det. Jeg jobber dessverre bare veldig mye, så det er ikke alltid like lett å få tid. Allikevel prøver jeg så godt jeg kan å presse tid til venner, familie og kjæreste. Elsker å være med folk!

  Processed with VSCO with f2 preset

 • Publisert: 01.12.2017, 20:27
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • 0 kommentarer
 • HVA HAR JEG PÅ MIN TELEFON?

 • Publisert: 30.11.2017, 14:10
 • Kategori: Blogg
 • Hei alle sammen!

  Jeg beklager det lille fraværet mitt de siste dagene, men i helgen hadde jeg så altfor mye å gjøre, og etter helgen ble jeg syk. Jeg har hatt så mye på planen at jeg ikke har rukket å ta "vidunderkurene" mine, så på tirsdag smalt det for fullt. I morgen tidlig skal jeg til legen. Jeg har faktisk tenkt tanken på om det kunne vært lurt for meg å fjerne mandlene mine. Snakket med Hannah om det senest istad. Kjæresten til Hannah er akkurat som meg, syk hele tiden. Etter å ha hørt fra venner og lest på nettet fra folk som skriver om sin erfaring rundt det, må jeg innrømme at jeg er livredd. Blødninger og komplikasjoner herfra til månen jo? Er det noen av leserne mine som har fjernet mandlene og kan dele sin opplevelse?

  Ellers, til det innlegget egentlig skulle handle om! Det er en del som har spurt om jeg kan vise hva jeg har på mobilen min. Og ja, det kan jeg jo! 

  Bakgrunnsbildet mitt er selvfølgelig av Andreas ♡ Favorittbildet mitt av han! 

  Forsiden min ser altså slik ut. Her har jeg de appene jeg bruker absolutt mest.

  Facebook, instagram, snapchat, spotify, messenger og blogg trenger jeg vel ikke si så mye om, regner jeg med?

  VSCO bruker jeg til å redigere bildene mine, både til instagram og blogg. Brukt denne appen i flere år nå! 

  Uber bruker jeg ikke så mye lenger.. Etter pop forsvant har jeg ikke tatt uber faktisk. Appen har bare blitt værende der.. Kommer til å bruke den i LA!

  Når vi først er inne på det med mobilen.. Er det bare jeg som får helt panikk når det er rød varsel på ulike apper?? Jeg sitter hele tiden og fjerner alle varsler på alt, for føler det er et rot i hodet mitt når de er der. Sånn som dette:

  Skjønner dere greia? Så sykt befriende og ikke ha noen varsler.

  Redigeringsmappen min. Her er de andre appene utenom VSCO som jeg bruker til redigering av bilder.

  Perfect365 er enda en app jeg har brukt i flere år. Synes helheten på bildene blir så mye bedre om man finjusterer litt i denne appen. 

  Facetune 2 bruker jeg til å lysne bildene og gjøre dem skarpere. 

  LD bruker jeg når jeg vil adde en light flare, altså fremheve sollys eller fine stråler. Var denne jeg gikk litt overkill med på bursdagsbildene til Emil, haha.

  Afterlight bruker jeg de gangene jeg vil ha kornete bilder.

  KiraKira+ er en app jeg har lett etter lenge og endelig fant ut av for cirka en måned siden. Dere har sikkert sett på instagram av folk får skikkelig "sparkly" og glitrende bilder? Det er altså KiraKira+ som brukes til dette.

  Snapseed har en del kule filter og kan brukes til å gjøre bildene mer klare. 

  ❤Mat❤

  Foursquare er supersmart om du er på ukjente steder. Appen finner restauranter, nattklubber, ting du kan gjøre og alt mulig som er i nærheten av der du er. Bruker denne mye når jeg er ute og reiser.

  Domino's, trenger jeg si mer? Jeg er uansett ekstremt skuffet og lei meg for at de har sluttet med stuffed crust bunn. Kjøper heretter kun pizza der hvis det er krise. Boikotter når de slutter med det eneste jeg kom dit for. Dere må seriøst få bunnen deres tilbake. I'm crying.

  TripAdvisor bruker jeg egentlig aldri. Vet ikke hvorfor jeg har den..

  Foodora, my love ❤ Veldig skuffende at Foodora ikke funker her jeg bor nå, vel og merke. Skjønner dere problemene mine eller? Ikke mer stuffed crust på Dominos og ingen Foodora levering mer.. O m g.

  Jeg elsker mat, så om dere har noen apper å anbefale, please do!

  Alltid kjekt å ha!

  Ruterreise bruker jeg masse for å finne reiseruter. Er tross alt ikke lommekjent i Osloby.

  NSB bruker jeg når jeg tar tog.. Surprise!

  Ruterbillett bruker jeg daglig. Tar kollektivt til jobb og må derfor ha månedskort.

  Momondo er enkelt, billig og smart om du vil finne flybilletter og/eller hotell.

  Airbnb har jeg faktisk ikke brukt enda, men hørt så mye bra om! Vi bodde på airbnb i Stockholm som Tina hadde booket og det funket veldig greit. Man kan jo finne veldig fine steder og bo til en veldig billig penge! Tipper vi kommer til å bo på airbnb i LA.

  Norwegian - flybilletter og oversikt over reisene mine, that's it.

  Når Ine kjeder seg eller er på vors - mappen.

  Candy Crush Soda og Candy Crush er noe jeg spilte ekstremt mye før. Mest på ungdomsskolen og videregående, men har spilt litt når jeg er ute å reiser og kjeder meg også. Jeg er på bane 775 nå, he he he

  Gardenscapes var det Alessa som fikk meg til å begynne med. Spiller det alltid når jeg ikke har noe som helst å gjøre. Det er litt som en blanding av Hay Day og Candy Crush. Du spiller baner som likner Candy Crush og får stjerner til å bygge ting!

  Picolo er en drikkelek. Den er veldig grei å bruke på vors om man trenger å lære seg navn! Man skriver inn alle sitt navn og så velger appen tilfeldig og sier hva hver enkelt skal gjøre, si eller drikke.

  Drikkeleker - Ring of fire, jeg har aldri, over eller under osv. Da slipper man komme på ting selv! Enkelt og gøy.

  Charades er supergøy! Dette kan man gjøre både på vors eller for moro. Du sitter med mobilen plassert i pannen og så skal de andre mime og du prøve å gjette hva det er. Man blir filmet samtidig, så det er veldig gøy å se videoen etterpå, haha.

  Kahoot vil jeg tippe de fleste har spilt på skolen. Sist jeg spilte det med noen venner var det over 1000 stk fra snapchat som deltok sammen med oss. Kan ikke ha vært veldig gøy når dere ikke så spørsmålene, men morsomt at alle ble med allikevel! Enkelt og greit; man skal svare på spørsmål og den som svarer raskest og mest rett, vinner.

  Photo Roulette er litt det samme som Kahoot bare med bilder. Alle som deltar må ha appen og skrive inn en kode. Appen velger tilfeldige bilder fra kamerarullen til alle som deltar. Man må altså gjette hvem sitt bilde det er som dukker opp. Alle tør ikke dette, men det er veldig gøy!

  En mappe med masse random bare.

  Gobi er noe liknende snapchat og instastory, bare bedre! Vil tro fler og fler kommer til å bruke denne appen etterhvert.

  Jodel er stedet hvor jeg finner ut ting om folk jeg kjenner som hverken jeg eller dem visste selv engang. Det er helt sykt hvor mye dritt som blir skrevet inne på denne appen. Jeg lurer veldig på hvem det er som står bak mye av det som kommer ut. Vil tro mesteparten av det som blir skrevet om folk som er i samme gjenger, må komme fra samme person og kanskje en innad i vennekretsen. Det er skummelt å tenke på. Man kan virkelig ikke stole på noen.

  Twitter lastet jeg ned igjen for litt siden etter jeg leste denne historien. Er der for å holde meg oppdatert siden han fortsatt twitrer om det.

  Dreamdays bruker jeg for å telle ned til dager jeg gleder meg til! Bursdager, reiser etc.

  PasientSky bruker jeg når jeg må bestille legetime. 

  Pinterest bruker jeg mest for å finne inspirasjon til hårfarger og negler.

  Bitmoji har jeg for å ha en egendesignet bitmoji på snapchat, ikke noe mer, haha. Kan man gjøre noe mer med bitmoji egentlig?

  De andre mappene mine inneholder bare masse apper som var på mobilen fra før eller som jeg aldri bruker. Bortsett fra vipps, talkmore og mobilbank appen, men de regner jeg med dere vet hva gjør! Håper dere ble fornøyd med innlegget ❤

 • Publisert: 30.11.2017, 14:10
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • DEN VERSTE HELGEN I ÅRET

 • Publisert: 24.11.2017, 13:02
 • Kategori: Personlig
 • Ja, da er den her. Den verste helgen i året for min del. Det er russens skitur til Sälen, hvor Andreas også er med for å blant annet ha konsert. Grunnen til at denne helgen er så grusom for min del er fordi jeg hvert år får tilsendt så sinnsykt mange ubehagelige meldinger og bilder. Det går ikke på tillitten min til Andreas, for stoler på han, det gjør jeg. Det er bare så ekstremt slitsomt og vondt å få så mange påstander tilsendt. Personer som drar ting helt ut av sammenheng, misforstår eller tror de ser noe annet enn det de egentlig ser. Jeg vet at helgen er slitsom for hans del også, flere tusen drita russ som alle skal snakke med han og ta bilder. Nå er det tredje året Andreas reiser til Sälen mens han er sammen med meg, så det går selvfølgelig bedre for hvert år. Vi har vært sammen lenger og jeg har vært igjennom alt et par ganger allerede. Hittil er det uten unntak at jeg får tilsendt minst to meldinger fra tilfeldige personer som påstår noe. Vi får se hvordan det går i år. Andreas og jeg ringer hverandre med engang hvis det skjer. Det er slitsomt, ubehagelig og vondt. Jeg vil at han skal kunne kose seg der uten at folk sprer falske rykter og at jeg kan sitte trygt hjemme uten bekymringer. Man blir jo selvfølgelig litt påvirket med en gang man leser noe. Selv om man vet at det ikke er sant, så stikker det og gjør litt vondt. Det er trist at folk vil ødelegge for andre på den måten også. 

  Jeg håper i år kan bli en forandring og at han kan kose seg masse denne helgen mens jeg har det fint her hjemme. Sälen er dødsgøy og jeg husker bare hvor mye jeg koste meg der som russ selv. De to dagene der borte går så altfor fort og når det hele er over vil man bare tilbake med en gang.

  Tenk at det er 3 år siden disse bildene ble tatt. Dette var før "Galla-middagen" i Sälen året jeg var der. Så må jeg fortelle dere noe sykt. Dere ser siste bildet av Magnus og meg? Det ser ut som jeg har på meg svart strømpebukse, noe jeg ikke hadde. Jeg hadde ingenting på meg som på første bildet. Lurer veldig på hvorfor jeg ble så sykt svart på beina akkurat der?? Spesielt. Forandret meg ser jeg også at jeg har gjort på disse tre årene, haha.

  Er det noen av dere som leser bloggen min som skal dit i helgen kanskje?

 • Publisert: 24.11.2017, 13:02
 • Kategori: Personlig
 • 7 kommentarer
 • DETTE ER HELT SYKT! JEG HADDE FLYTTET MED EN GANG!

 • Publisert: 21.11.2017, 15:31
 • Kategori: Blogg
 • Okei, nå må jeg vise dere noe helt sykt. Det kan godt hende flere av dere har lest dette allerede, men for dere som ikke har, så må dere gjøre det. Hannah sendte meg en link for et par dager siden og jeg fikk frysninger. Dere må lese alt, jeg lover at dere kommer til å sitte igjen med en ekkel følelse etterpå. Hadde det vært meg hadde jeg flyttet ut med en gang. Jeg skjønner faktisk ikke hvorfor han bor der enda?? Dere finner link HER. Han som har skrevet dette holder fortsatt på å oppdatere. Som dere ser så er alt fra ganske nylig. Jeg vil ikke avsløre noe egentlig, føler det er mye bedre at dere bare leser selv. Det er forresten på engelsk. Helt sykt spør du meg. Jeg hadde aldri turt å bo der.

  Kort fortalt: Det er en mann som opplever ting i leiligheten sin også oppdaterer han om det på twitter. Filmer, bilder og skriver om hendelser.

  Et par nye bilder fra shooten med Saxegaard i sommer!

 • Publisert: 21.11.2017, 15:31
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • DETTE ANBEFALES Å PRØVE!

 • Publisert: 21.11.2017, 11:59
 • Kategori: Blogg
 • I går gjorde jeg noe skikkelig gøy sammen med en vennegjeng. Vi var nemlig på The Escape Games i Oslo. Jeg har jo gjort dette en gang før i utdrikningslaget for Tina tidligere i år, men har siden da gledet meg til å gjøre det igjen en dag. Det er jo så gøy! Veldig morsomt å gjøre noe annet enn det vanlige som å dra på kino, dra ut å spise eller bare sitte hjemme og hygge seg. Vi samarbeidet veldig bra synes jeg og klarte å komme oss ut av rommet før tiden var ute. Det anbefales veldig å prøve det ut! Kjempemorsomt. Kommer absolutt til å gjøre det flere ganger. For de som ikke vet hva The Escape Games er, så går det ut på at man blir låst inne i et rom og må løse oppgaver for å klare å finne nøkkelen til døren innen 60 minutter er over. Veldig gøy!

  Måtte låne bildene fra Martine, hehe.

  Etter The Escape Games dro Morten, Sofie, Hannah, Andreas og jeg for å spise mat. Jeg kan nesten ikke huske sist jeg var så sulten og maten på restauranten vi spiste var sååå god! Vi var på Jaipur, en indisk restaurant som ligger i Karl Johan rett over Max Burger. Det er faktisk veldig sjeldent jeg spiser indisk og etter i går lurer jeg på hvorfor?? Det er jo så utrolig godt. Så det må jeg gjøre oftere fremover! Etter maten ble Hannah og jeg med Andreas til Lillestrøm på russekro. Vi tenkte det var greit å utnytte dagen og Hannah har faktisk aldri vært på russekro før?! Det synes jeg er ganske sykt, så nå i en alder av 22 år var det jammen meg på tide. Alt i alt en veldig produktiv dag kan man si. Da skjønner dere kanskje hvorfor jeg ikke klarte å presse tid til å oppdatere dere underveis. Jeg slenger med noen flere bilder og så blogges vi mer senere <3

 • Publisert: 21.11.2017, 11:59
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer