hits

HVA HAR JEG PÅ MIN TELEFON?

  • 30.11.2017, 14:10

Hei alle sammen!

Jeg beklager det lille fraværet mitt de siste dagene, men i helgen hadde jeg så altfor mye å gjøre, og etter helgen ble jeg syk. Jeg har hatt så mye på planen at jeg ikke har rukket å ta "vidunderkurene" mine, så på tirsdag smalt det for fullt. I morgen tidlig skal jeg til legen. Jeg har faktisk tenkt tanken på om det kunne vært lurt for meg å fjerne mandlene mine. Snakket med Hannah om det senest istad. Kjæresten til Hannah er akkurat som meg, syk hele tiden. Etter å ha hørt fra venner og lest på nettet fra folk som skriver om sin erfaring rundt det, må jeg innrømme at jeg er livredd. Blødninger og komplikasjoner herfra til månen jo? Er det noen av leserne mine som har fjernet mandlene og kan dele sin opplevelse?

Ellers, til det innlegget egentlig skulle handle om! Det er en del som har spurt om jeg kan vise hva jeg har på mobilen min. Og ja, det kan jeg jo! 

Bakgrunnsbildet mitt er selvfølgelig av Andreas ♡ Favorittbildet mitt av han! 

Forsiden min ser altså slik ut. Her har jeg de appene jeg bruker absolutt mest.

Facebook, instagram, snapchat, spotify, messenger og blogg trenger jeg vel ikke si så mye om, regner jeg med?

VSCO bruker jeg til å redigere bildene mine, både til instagram og blogg. Brukt denne appen i flere år nå! 

Uber bruker jeg ikke så mye lenger.. Etter pop forsvant har jeg ikke tatt uber faktisk. Appen har bare blitt værende der.. Kommer til å bruke den i LA!

Når vi først er inne på det med mobilen.. Er det bare jeg som får helt panikk når det er rød varsel på ulike apper?? Jeg sitter hele tiden og fjerner alle varsler på alt, for føler det er et rot i hodet mitt når de er der. Sånn som dette:

Skjønner dere greia? Så sykt befriende og ikke ha noen varsler.

Redigeringsmappen min. Her er de andre appene utenom VSCO som jeg bruker til redigering av bilder.

Perfect365 er enda en app jeg har brukt i flere år. Synes helheten på bildene blir så mye bedre om man finjusterer litt i denne appen. 

Facetune 2 bruker jeg til å lysne bildene og gjøre dem skarpere. 

LD bruker jeg når jeg vil adde en light flare, altså fremheve sollys eller fine stråler. Var denne jeg gikk litt overkill med på bursdagsbildene til Emil, haha.

Afterlight bruker jeg de gangene jeg vil ha kornete bilder.

KiraKira+ er en app jeg har lett etter lenge og endelig fant ut av for cirka en måned siden. Dere har sikkert sett på instagram av folk får skikkelig "sparkly" og glitrende bilder? Det er altså KiraKira+ som brukes til dette.

Snapseed har en del kule filter og kan brukes til å gjøre bildene mer klare. 

❤Mat❤

Foursquare er supersmart om du er på ukjente steder. Appen finner restauranter, nattklubber, ting du kan gjøre og alt mulig som er i nærheten av der du er. Bruker denne mye når jeg er ute og reiser.

Domino's, trenger jeg si mer? Jeg er uansett ekstremt skuffet og lei meg for at de har sluttet med stuffed crust bunn. Kjøper heretter kun pizza der hvis det er krise. Boikotter når de slutter med det eneste jeg kom dit for. Dere må seriøst få bunnen deres tilbake. I'm crying.

TripAdvisor bruker jeg egentlig aldri. Vet ikke hvorfor jeg har den..

Foodora, my love ❤ Veldig skuffende at Foodora ikke funker her jeg bor nå, vel og merke. Skjønner dere problemene mine eller? Ikke mer stuffed crust på Dominos og ingen Foodora levering mer.. O m g.

Jeg elsker mat, så om dere har noen apper å anbefale, please do!

Alltid kjekt å ha!

Ruterreise bruker jeg masse for å finne reiseruter. Er tross alt ikke lommekjent i Osloby.

NSB bruker jeg når jeg tar tog.. Surprise!

Ruterbillett bruker jeg daglig. Tar kollektivt til jobb og må derfor ha månedskort.

Momondo er enkelt, billig og smart om du vil finne flybilletter og/eller hotell.

Airbnb har jeg faktisk ikke brukt enda, men hørt så mye bra om! Vi bodde på airbnb i Stockholm som Tina hadde booket og det funket veldig greit. Man kan jo finne veldig fine steder og bo til en veldig billig penge! Tipper vi kommer til å bo på airbnb i LA.

Norwegian - flybilletter og oversikt over reisene mine, that's it.

Når Ine kjeder seg eller er på vors - mappen.

Candy Crush Soda og Candy Crush er noe jeg spilte ekstremt mye før. Mest på ungdomsskolen og videregående, men har spilt litt når jeg er ute å reiser og kjeder meg også. Jeg er på bane 775 nå, he he he

Gardenscapes var det Alessa som fikk meg til å begynne med. Spiller det alltid når jeg ikke har noe som helst å gjøre. Det er litt som en blanding av Hay Day og Candy Crush. Du spiller baner som likner Candy Crush og får stjerner til å bygge ting!

Picolo er en drikkelek. Den er veldig grei å bruke på vors om man trenger å lære seg navn! Man skriver inn alle sitt navn og så velger appen tilfeldig og sier hva hver enkelt skal gjøre, si eller drikke.

Drikkeleker - Ring of fire, jeg har aldri, over eller under osv. Da slipper man komme på ting selv! Enkelt og gøy.

Charades er supergøy! Dette kan man gjøre både på vors eller for moro. Du sitter med mobilen plassert i pannen og så skal de andre mime og du prøve å gjette hva det er. Man blir filmet samtidig, så det er veldig gøy å se videoen etterpå, haha.

Kahoot vil jeg tippe de fleste har spilt på skolen. Sist jeg spilte det med noen venner var det over 1000 stk fra snapchat som deltok sammen med oss. Kan ikke ha vært veldig gøy når dere ikke så spørsmålene, men morsomt at alle ble med allikevel! Enkelt og greit; man skal svare på spørsmål og den som svarer raskest og mest rett, vinner.

Photo Roulette er litt det samme som Kahoot bare med bilder. Alle som deltar må ha appen og skrive inn en kode. Appen velger tilfeldige bilder fra kamerarullen til alle som deltar. Man må altså gjette hvem sitt bilde det er som dukker opp. Alle tør ikke dette, men det er veldig gøy!

En mappe med masse random bare.

Gobi er noe liknende snapchat og instastory, bare bedre! Vil tro fler og fler kommer til å bruke denne appen etterhvert.

Jodel er stedet hvor jeg finner ut ting om folk jeg kjenner som hverken jeg eller dem visste selv engang. Det er helt sykt hvor mye dritt som blir skrevet inne på denne appen. Jeg lurer veldig på hvem det er som står bak mye av det som kommer ut. Vil tro mesteparten av det som blir skrevet om folk som er i samme gjenger, må komme fra samme person og kanskje en innad i vennekretsen. Det er skummelt å tenke på. Man kan virkelig ikke stole på noen.

Twitter lastet jeg ned igjen for litt siden etter jeg leste denne historien. Er der for å holde meg oppdatert siden han fortsatt twitrer om det.

Dreamdays bruker jeg for å telle ned til dager jeg gleder meg til! Bursdager, reiser etc.

PasientSky bruker jeg når jeg må bestille legetime. 

Pinterest bruker jeg mest for å finne inspirasjon til hårfarger og negler.

Bitmoji har jeg for å ha en egendesignet bitmoji på snapchat, ikke noe mer, haha. Kan man gjøre noe mer med bitmoji egentlig?

De andre mappene mine inneholder bare masse apper som var på mobilen fra før eller som jeg aldri bruker. Bortsett fra vipps, talkmore og mobilbank appen, men de regner jeg med dere vet hva gjør! Håper dere ble fornøyd med innlegget ❤

4 Kommentarer

30.11.2017 kl. 23:15
Hvor er bakgrunnen fra?

Ine Mausethagen

01.12.2017 kl. 18:04
Anonym: Jeg husker ikke hvor jeg har den fra dessverre:/

Helene Otilie

01.12.2017 kl. 00:30
Hei på du ☺️

Det jeg ofte har hørt er at jo eldre du er, jo værre kan det føles å fjerne mandlene. Smertene er selvfølgelig forskjellig hos alle, men jeg vil råde deg til å gjøre det!

Jeg slet virkelig, var syk hele tiden, mye fravær fra skole og jobb osv.. orket ingen ting, stemmen forsvant og gikk konstant med feber. Jeg valgte å fjerne mandlene mine tiltross for hva alle har sagt. Jeg skal ikke legge sjul på at det var litt ubehagelig etterpå (du har jo tross alt operert/ fjernet noe) men min erfaring er at det går veldig fort over. Jeg var flink til å ta smertestillende og betennelsesdempende som man får med seg, du får også munnskyllevann du skal bruke som betennelsesdempende. Jeg tok alle tablettene jeg skulle første uken og var oppe og alt var så å si i orden etter en uke. Ta det med ro, ikke slutt brått på tablettene men ta det gradvis og du kommer deg gjennom det!

Det er tre- fire år siden jeg fjernet mandlene. Jeg gikk fra å være konstant syk med feber til å ja vært syk 1 gang etter operasjonen! Det er virkelig en helt ny verden! GJØR DET!

Ine Mausethagen

01.12.2017 kl. 18:07
Helene Otilie: Jaa har hørt det samme.. Tusen takk for svar og hjelp <3 Var faktisk hos legen i dag og skal videresendes til spesialist nå! Så får vi se! Igjen, takk takk <3

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ine Mausethagen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no