hits

DEN VERSTE HELGEN I ÅRET

  • 24.11.2017, 13:02

Ja, da er den her. Den verste helgen i året for min del. Det er russens skitur til Sälen, hvor Andreas også er med for å blant annet ha konsert. Grunnen til at denne helgen er så grusom for min del er fordi jeg hvert år får tilsendt så sinnsykt mange ubehagelige meldinger og bilder. Det går ikke på tillitten min til Andreas, for stoler på han, det gjør jeg. Det er bare så ekstremt slitsomt og vondt å få så mange påstander tilsendt. Personer som drar ting helt ut av sammenheng, misforstår eller tror de ser noe annet enn det de egentlig ser. Jeg vet at helgen er slitsom for hans del også, flere tusen drita russ som alle skal snakke med han og ta bilder. Nå er det tredje året Andreas reiser til Sälen mens han er sammen med meg, så det går selvfølgelig bedre for hvert år. Vi har vært sammen lenger og jeg har vært igjennom alt et par ganger allerede. Hittil er det uten unntak at jeg får tilsendt minst to meldinger fra tilfeldige personer som påstår noe. Vi får se hvordan det går i år. Andreas og jeg ringer hverandre med engang hvis det skjer. Det er slitsomt, ubehagelig og vondt. Jeg vil at han skal kunne kose seg der uten at folk sprer falske rykter og at jeg kan sitte trygt hjemme uten bekymringer. Man blir jo selvfølgelig litt påvirket med en gang man leser noe. Selv om man vet at det ikke er sant, så stikker det og gjør litt vondt. Det er trist at folk vil ødelegge for andre på den måten også. 

Jeg håper i år kan bli en forandring og at han kan kose seg masse denne helgen mens jeg har det fint her hjemme. Sälen er dødsgøy og jeg husker bare hvor mye jeg koste meg der som russ selv. De to dagene der borte går så altfor fort og når det hele er over vil man bare tilbake med en gang.

Tenk at det er 3 år siden disse bildene ble tatt. Dette var før "Galla-middagen" i Sälen året jeg var der. Så må jeg fortelle dere noe sykt. Dere ser siste bildet av Magnus og meg? Det ser ut som jeg har på meg svart strømpebukse, noe jeg ikke hadde. Jeg hadde ingenting på meg som på første bildet. Lurer veldig på hvorfor jeg ble så sykt svart på beina akkurat der?? Spesielt. Forandret meg ser jeg også at jeg har gjort på disse tre årene, haha.

Er det noen av dere som leser bloggen min som skal dit i helgen kanskje?

7 Kommentarer

Frida Kjernli

24.11.2017 kl. 22:11
Heia! :)

Huff.. Alltid noen som skal stikke kjepper i hjulene til andre. Det er ren misunnelse og ingenting annet :) Ikke bry deg..

Kan du lage det «mine apper» innlegget i morgen??

Fy søren du er pen! Irriterend sådan.

Det er supert at du har begynt å blogge igjen!!

Klem fra fast leser! <3

Ine Mausethagen

24.11.2017 kl. 22:15
Frida Kjernli: Så sant så sant! Kan prøve å rekke det i morgen:) Tusen takk søte du <3 Så hyggelig?

Frida E. Kjernli

25.11.2017 kl. 15:22
Supert! <33

Frida Kjernli

26.11.2017 kl. 14:01
Heia! Fiks du i innlegget i dag? <3 Annet spørsmål: Hvordan blir man Saxgaard-modell, og hvor mye får du for det?

Frida

27.11.2017 kl. 21:31
Hvor blir det av innlegget?? <3

Ina Bjørset

28.11.2017 kl. 18:56
Heia! Eniiiig - æ vil også se hvilke apps du har på telefonen din!!:)

Frida E. Kjernli

29.11.2017 kl. 14:33
Sånn som venninna di Martine<3

http://martinelunde.blogg.no/1507297556_p_min_telefon.html

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ine Mausethagen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no