inemm

MEG SOM LITEN

 • Publisert: 13.11.2017, 20:06
 • Kategori: Underholdning
 •  

  Hahaha, jeg lo så godt av det siste bildet! Var veldig gøy å se gjennom disse gamle fotoalbumene. Det er flere år siden jeg har sett dem selv. Forandret meg kan man vel trygt si at jeg har. Kjenner dere meg igjen? Hehe.. Har spart tenåringsbildene pluss litt til, til et senere innlegg forresten. Skjønte det var flere av dere som var veldig nysgjerrig på hvordan jeg så ut i blant annet "sædcelle-bryns-perioden" min, haha. Det kommer.. Snart.

  Ellers.. Akkurat nå sitter jeg i sofaen hjemme hos mamma og pappa og ser på hockey. Vi har spist rakfisk i dag og resten av kvelden går nok med til å ligge rett ut i sengen tenker jeg. Jeg har vært i skikkelig dårlig form i hele dag og ekstremt svimmel. Håper jeg sover det av meg og er bedre igjen i morgen. Det er bare en kort tur jeg er hjemom denne gangen, grunnet personlige årsaker. Jeg er tilbake i Oslo igjen allerede i morgen. Det har skjedd mye de siste dagene som har gjort at jeg har mistet litt energien til bloggingen. Jeg håper ting blir bedre fremover og at jeg finner motivasjonen tilbake. Jeg var jo så gira senest for en uke siden! Setter i hvert fall stor pris på dere som er innom og leser og kommer med så hyggelige tilbakemeldinger ♡♡ Tusen tusen takk!! 

  Hva synes dere om innlegg som dette?

 • Publisert: 13.11.2017, 20:06
 • Kategori: Underholdning
 • 0 kommentarer
 • UKENS SPØRSMÅL DEL 2

 • Publisert: 12.11.2017, 14:32
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • Hei alle sammen! Beklager fraværet, men de siste to dagene har vært mer hektisk enn noen gang. På fredag var jeg først i Drammen (blogger mer om dette senere) og når jeg kom hjem måtte jeg ordne meg og reise med engang for å rekke bursdagen til Isabelle. Så våknet jeg og jobbet i hele går. Var hjemme klokken tolv.. Det har vært helt umulig å finne tid til å blogge. Får så dårlig samvittighet av det, men jeg skal prøve å gjøre det godt igjen. Skal fortelle dere mer om de siste dagene litt senere. Først kommer ukens spørsmål!

  Er du fyllesyk i dag?
  - Haha, Henning du er morsom. Fikk selvfølgelig dette spørsmålet i går, og han visste veldig godt svaret. Jeg trodde jeg skulle dø på jobb i går. I dag er jeg heldigvis helt fin!

  Se for deg om 5 år. Er du og Andreas fortsatt sammen? Har dere barn? Har dere kjøpt eller bygd hus sammen?
  - Jeg håper og tror vi fortsatt er sammen da. Andreas er vel pensjonist allerede, jepp du leste riktig, pensjonist om 5 år. Om vi har barn er jeg usikker på, men jeg vil ha barn før jeg er 30, så om vi fortsatt er sammen har vi nok det. En ting er sikkert, vi har garantert kjøpt eller bygd hus innen 5 år. 

  Hvor mye tjener TIX på en russelåt?
  - Mer enn en gjennomsnittlig norsk årslønn.

  Når begynte du å drikke?
  - Åh gud, dette er litt sykt. Jeg var alt for ung. Problemet var at jeg hadde så sykt mange eldre venner. Jeg var 13 år gammel. Da var det vel og merke veldig lite jeg drakk. Var aldri full noen gang eller noe. Den "ordentlige" drikkingen startet vel når jeg var 16-17 år. 

  Har du silikon?
  - Ja, det har jeg.

  Hvor mange gram silikon har du?
  - Vet dere hva, jeg er nesten litt usikker, haha. Er så lenge siden jeg gjorde det at jeg husker ikke helt. Det er mange som lurer på ting angående silikon, så tenker heller å lage et eget innlegg med spørsmål og svar på dette senere. Skal prøve å finne igjen hvor mye jeg tok også. Husker helt ærlig ikke.

  Har du noen piercinger?
  - Telles hull i ørene? Haha. Nei, jeg har ingen piercinger. Eneste stedet jeg har hull er i ørene. Har to hull på hver side.

  Lar du Andreas ligge med andre jenter for å ikke miste han?
  - Dette spørsmålet synes jeg er helt sykt. Selvfølgelig gjør jeg ikke det!?! Hvis jeg måtte gjort noe sånt for å ikke miste han hadde vi ikke vært sammen. Sykt om folk tror man må la kjæresten sin ligge med andre for å beholde han selv. Det er ikke et sunt forhold og jeg håper ingen tillater å ha det sånn. Det blir selvfølgelig noe helt annet om et par velger å ha åpent forhold. Vi har ikke et åpent forhold og jeg kunne aldri klart å være i ett. 

  Kan du lage sminkevideo?
  - Det er flere som spør om dette. Skal prøve å få tid til det en dag!

  Nå har jeg akkurat hentet mamma på togstasjonen og må løpe snart for å rekke jobb selv. Vi blogges i kveld <3

 • Publisert: 12.11.2017, 14:32
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • 1 kommentarer
 • FUN FACTS

 • Publisert: 09.11.2017, 12:23
 • Kategori: Blogg
 • ♡ Jeg må alltid blåse i glass før jeg drikker av dem. Vet ikke hva og når det skjedde noe som ga meg tvangstanker om det, men nå MÅ jeg gjøre det. Hver gang, uansett.

  ♡ Jeg har ikke hår under armene?? Haha. Før syntes jeg det var så rart når jeg aldri fikk det, men alle andre gjorde, da ville jeg også ha det. Nå er jeg egentlig bare veldig takknemlig og håper det aldri kommer heller. Vil ikke jinxe noe, hehe.

  ♡ Jeg klarer ikke rape, haha. Det skjer aldri?? Skjønner ikke. Har prøvd så mange ganger, men jeg har ikke sjangs. Føler jeg må rape noen ganger, men så kommer det aldri. 

  ♡ For noen år siden ble jeg matforgiftet i Tyrkia og holdt på å dø. Jeg ble skikkelig dårlig, men nektet å reise til legen. Det fikk selvfølgelig konsekvenser og en dag lå jeg rett ut i sengen, klarte ikke bevege meg eller svare. Jeg hørte mamma ropte navnet mitt og snakket til meg, men jeg klarte ingenting. Der og da trodde jeg det var mine siste minutter. Noen timer senere våknet jeg på sykehuset i Tyrkia. Pappa lå like dårlig i sengen ved siden av meg..

  ♡ Jeg har skikkelig sprøyteskrekk og drar derfor aldri til legen når jeg blir syk. Sist jeg tok blodprøve kan jeg faktisk ikke huske.. Burde ta noen prøver snart, for det er jo noe galt med meg hele tiden.

  ♡ Jeg har hatt syv hunder, fem katter, en kanin, to hamstre og syv hester. Pappa hadde ekorn som kjæledyr når han var liten og det har jeg mast på å få i alle år. Har jeg fått lov? Nei... Aaaaargh. Han hadde til og med en kråke når han var liten. Hvor sykt er ikke det? Den ble så tam at han kunne "kalle den inn" ved å bruke en sitronflaske(?), dere vet sånne gule sitronflasker man får kjøpt. Tror det var noe sånt om jeg ikke husker feil.. Så er det en ting til jeg må si.. Jeg blir så ekstremt sur av å tenke på at han skulle bort engang når han hadde det første ekornet (ja han har hatt fler..) og mens han var borte var det noen barn som slo den med en pinne så den knakk ryggen og måtte avlives?? HVA ER GALT MED FOLK???? Noen skulle slått de ungene også tenker jeg. Fysøren.

  ♡ Jeg elsker rakfisk og da mener jeg EEELSKER. Jeg avtalte faktisk senest i går og ha rakfisk-date med Emil. Ble så glad når han spurte om noen liker rakfisk og ville spise det med han asap. Gud så godt det er!!

  ♡ Jeg har kjørt Europa rundt på motorsykkel! Husker ikke om jeg har fortalt dere dette før? Gjorde det faktisk to år på rad! Det var veldig gøy og jeg håper jeg kan gjøre det igjen. Sykeste er at pappa brukte kart hele veien, ikke gps, KART, og vi kjørte bare feil én gang.

  ♡ Jeg har hatt regulering, men hadde det bare i 6 måneder. Det negative etter reguleringen er at jeg har slitt mer med å snakke engelsk på grunn av de klossene og strengene man får på bak tennene etterpå. 

  ♡ Jeg hadde "sædcelle-bryn" på ungdomsskolen, haha. Ohyes, jeg var en av dem jeg også. Tenk at jeg en gang syntes det var fint?? Kanskje jeg en dag skal lage ett innlegg med gamle bilder av meg selv? Hva tenker dere om det?

  ♡ Når jeg var liten stod jeg alltid på hodet. Jeg så og si spiste mat og drakk mens jeg var oppned. 

  ♡ Det eneste jeg drakk når jeg var liten var appelsinjuice og varm oboy! Drakk så sinnsykt mye av det at når jeg skulle gå så skvulpet magen min, haha.

  ♡ Jeg hadde vippeextensions fast i 5-6 år og tok de av for første gang nå i mai! Tror dere jeg fikk sjokk når jeg så meg selv i speilet eller? Nå har jeg heldigvis blitt vandt til synet og synes det er like greit med løsvipper egentlig! Da kan jeg variere hva slags type vipper jeg vil ha også. Selvfølgelig savner jeg ofte extensions. Det er superfint og ekstremt chill. Man skal ikke se bort ifra at jeg en dag er tilbake med det. 

  Alle faktaene var kanskje ikke like "funny", men ville gjøre noe litt annet enn "visste du at.." igjen. På denne måten blir dere enda litt bedre kjent med meg. Synes dere slike innlegg er gøy?

  Kvelden i går var forresten veldig hyggelig! Vi kom til Cassie og Henning rundt klokken syv. Når vi kom planla vi vel aldri at vi skulle bli så lenge, men herregud som tiden flyr i godt selskap dere. Plutselig var klokken tre på natten. Jeg var ikke hjemme før klokken halv fem.. I kveld er det altså ingen tvil om at jeg kommer til å sovne som en baby med en gang etter jobb. Det var også utrolig morsomt at dere følgerne våre på snapchat ble med oss å spilte kahoot i går! Først var det med et uhell at Martine klarte å filme Kahoot-pinkoden. Vi skjønte ingenting når vi plutselig var mer enn 6 personer med i spillet. Så endte vi alle opp med å poste det på mystory. Siste runden var faktisk over 1000 personer med?? Det er sykt. Litt kjipt at alle andre som spilte ikke kunne se spørsmålene, men allikevel ledet flere av dere mange ganger, haha. Ganske nedtur når jeg lå på 952. plass og jeg faktisk kunne se spørsmålene og ikke dere.... Jeg vant den første runden da, det må vi ikke glemme :-))

  Nå skal jeg sminke meg litt før jeg må komme med avgårde på jobb! Skal prøve å rekke og få tatt bilder av tingene som har kommet i posten og som jeg shoppet i går, nå før jobb. Kanskje jeg rekker å lage et innlegg klart som kan postes allerede i kveld. Vi blogges ♡

 • Publisert: 09.11.2017, 12:23
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • "TRIPPEL" DATE?

 • Publisert: 08.11.2017, 16:45
 • Kategori: Blogg
 • Hei dere! Ville bare stikke innom og si hei før jeg reiser. I kveld skal jeg på date, ikke alene, ikke dobbel-date heller, men trippel-date faktisk. Eller date og date. Vi skal spise sammen og chille. Så et lite hei fra meg før jeg henter Andreas og reiser til Cassie for å møte henne, Henning, Martine og Aleks. Ellers har jeg vært på litt shopping i dag, så tenker å vise dere alt jeg har kjøpt i morgen. Har også fått noen pakker i posten nemlig! Jeg har i tillegg jobbet med et veldig personlig innlegg til dere i noen dager nå. Litt usikker på når jeg tør å poste det, men satser på iløpet av uken engang, vi får se. Der får dere vite masse om meg som dere ikke visste, som veldig få vet. Det har gjort vondt å skrive det, men jeg tror det er godt å få det ut også. Nok om det. Slenger med noen bilder av meg i dating-outfiten min, så snakkes vi mer senere ♡

  ♡ Joggebukse og hettegenser ♡
  Dette kjøpte jeg forsåvidt i dag dette også, så da fikk dere se noe av innkjøpet allerede i dag. Settet er fra Bik Bok! Utrolig fin farge og sykt digg, elsker det.

 • Publisert: 08.11.2017, 16:45
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • «DU LIKNER IKKE PÅ DEG SELV»

 • Publisert: 07.11.2017, 18:47
 • Kategori: Blogg
 • En ting jeg har tenkt litt på. Når noen ser en person uten sminke kan de ofte si «du likner ikke på deg selv». Burde det ikke heller være at man ikke likner på seg selv MED sminke? Uten sminke er man jo definitivt mer seg selv enn noe annet? Det kommer vel av at folk ofte ser andre når de er ordnet og har sminke på. Så det blir et annerledes syn når man faktisk ser dem uten. Det vil vel bli mer riktig å si at noen ser annerledes ut, men hvorfor bruke sminke hvis man ser helt lik ut? Da er jo hele poenget med det borte. Jeg hadde i hvert fall ikke kastet bort flere tusen på foundation, leppestifter, concealer, øyeskygge etc for å se helt lik ut, eventuelt mindre pen ut, med det på.

  Litt filosofering fra frøken Mausethagen en tirsdagskveld

 • Publisert: 07.11.2017, 18:47
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • hits