hits

UKENS SPØRSMÅL DEL 2

  • 12.11.2017, 14:32

Hei alle sammen! Beklager fraværet, men de siste to dagene har vært mer hektisk enn noen gang. På fredag var jeg først i Drammen (blogger mer om dette senere) og når jeg kom hjem måtte jeg ordne meg og reise med engang for å rekke bursdagen til Isabelle. Så våknet jeg og jobbet i hele går. Var hjemme klokken tolv.. Det har vært helt umulig å finne tid til å blogge. Får så dårlig samvittighet av det, men jeg skal prøve å gjøre det godt igjen. Skal fortelle dere mer om de siste dagene litt senere. Først kommer ukens spørsmål!

Er du fyllesyk i dag?
- Haha, Henning du er morsom. Fikk selvfølgelig dette spørsmålet i går, og han visste veldig godt svaret. Jeg trodde jeg skulle dø på jobb i går. I dag er jeg heldigvis helt fin!

Se for deg om 5 år. Er du og Andreas fortsatt sammen? Har dere barn? Har dere kjøpt eller bygd hus sammen?
- Jeg håper og tror vi fortsatt er sammen da. Andreas er vel pensjonist allerede, jepp du leste riktig, pensjonist om 5 år. Om vi har barn er jeg usikker på, men jeg vil ha barn før jeg er 30, så om vi fortsatt er sammen har vi nok det. En ting er sikkert, vi har garantert kjøpt eller bygd hus innen 5 år. 

Hvor mye tjener TIX på en russelåt?
- Mer enn en gjennomsnittlig norsk årslønn.

Når begynte du å drikke?
- Åh gud, dette er litt sykt. Jeg var alt for ung. Problemet var at jeg hadde så sykt mange eldre venner. Jeg var 13 år gammel. Da var det vel og merke veldig lite jeg drakk. Var aldri full noen gang eller noe. Den "ordentlige" drikkingen startet vel når jeg var 16-17 år. 

Har du silikon?
- Ja, det har jeg.

Hvor mange gram silikon har du?
- Vet dere hva, jeg er nesten litt usikker, haha. Er så lenge siden jeg gjorde det at jeg husker ikke helt. Det er mange som lurer på ting angående silikon, så tenker heller å lage et eget innlegg med spørsmål og svar på dette senere. Skal prøve å finne igjen hvor mye jeg tok også. Husker helt ærlig ikke.

Har du noen piercinger?
- Telles hull i ørene? Haha. Nei, jeg har ingen piercinger. Eneste stedet jeg har hull er i ørene. Har to hull på hver side.

Lar du Andreas ligge med andre jenter for å ikke miste han?
- Dette spørsmålet synes jeg er helt sykt. Selvfølgelig gjør jeg ikke det!?! Hvis jeg måtte gjort noe sånt for å ikke miste han hadde vi ikke vært sammen. Sykt om folk tror man må la kjæresten sin ligge med andre for å beholde han selv. Det er ikke et sunt forhold og jeg håper ingen tillater å ha det sånn. Det blir selvfølgelig noe helt annet om et par velger å ha åpent forhold. Vi har ikke et åpent forhold og jeg kunne aldri klart å være i ett. Andreas har uansett turnet så mye at han ikke har interesse av å ligge med andre jenter ;)

Kan du lage sminkevideo?
- Det er flere som spør om dette. Skal prøve å få tid til det en dag!

Nå har jeg akkurat hentet mamma på togstasjonen og må løpe snart for å rekke jobb selv. Vi blogges i kveld <3

2 Kommentarer

Victoria Larsen

12.11.2017 kl. 18:22
Så moro å lese :-)

Amanda

20.11.2017 kl. 23:14
Fine svar<3

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ine Mausethagen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no