hits

"TRIPPEL" DATE?

  • 08.11.2017, 16:45

Hei dere! Ville bare stikke innom og si hei før jeg reiser. I kveld skal jeg på date, ikke alene, ikke dobbel-date heller, men trippel-date faktisk. Eller date og date. Vi skal spise sammen og chille. Så et lite hei fra meg før jeg henter Andreas og reiser til Cassie for å møte henne, Henning, Martine og Aleks. Ellers har jeg vært på litt shopping i dag, så tenker å vise dere alt jeg har kjøpt i morgen. Har også fått noen pakker i posten nemlig! Jeg har i tillegg jobbet med et veldig personlig innlegg til dere i noen dager nå. Litt usikker på når jeg tør å poste det, men satser på iløpet av uken engang, vi får se. Der får dere vite masse om meg som dere ikke visste, som veldig få vet. Det har gjort vondt å skrive det, men jeg tror det er godt å få det ut også. Nok om det. Slenger med noen bilder av meg i dating-outfiten min, så snakkes vi mer senere ♡

♡ Joggebukse og hettegenser ♡
Dette kjøpte jeg forsåvidt i dag dette også, så da fikk dere se noe av innkjøpet allerede i dag. Settet er fra Bik Bok! Utrolig fin farge og sykt digg, elsker det.

2 Kommentarer

09.11.2017 kl. 08:58
Hei!

Håper kvelden var fin :-) Kan du legge ut en sminkevideo innen kort tid hvor du viser hvordan du sminker deg og hvilke produkter du bruker? Gjerne også med øyeskygge om du pleier å bruke det :-)

Ine Mausethagen

09.11.2017 kl. 15:31
Anonym: Hei duu <3 Innen kort tid vet jeg ikke om jeg får til dessverre. Har veldig full timeplan om dagen, men skal prøve å få det til så fort jeg kan :):)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ine Mausethagen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no