inemm

FUN FACTS

 • Publisert: 09.11.2017, 12:23
 • Kategori: Blogg
 • ♡ Jeg må alltid blåse i glass før jeg drikker av dem. Vet ikke hva og når det skjedde noe som ga meg tvangstanker om det, men nå MÅ jeg gjøre det. Hver gang, uansett.

  ♡ Jeg har ikke hår under armene?? Haha. Før syntes jeg det var så rart når jeg aldri fikk det, men alle andre gjorde, da ville jeg også ha det. Nå er jeg egentlig bare veldig takknemlig og håper det aldri kommer heller. Vil ikke jinxe noe, hehe.

  ♡ Jeg klarer ikke rape, haha. Det skjer aldri?? Skjønner ikke. Har prøvd så mange ganger, men jeg har ikke sjangs. Føler jeg må rape noen ganger, men så kommer det aldri. 

  ♡ For noen år siden ble jeg matforgiftet i Tyrkia og holdt på å dø. Jeg ble skikkelig dårlig, men nektet å reise til legen. Det fikk selvfølgelig konsekvenser og en dag lå jeg rett ut i sengen, klarte ikke bevege meg eller svare. Jeg hørte mamma ropte navnet mitt og snakket til meg, men jeg klarte ingenting. Der og da trodde jeg det var mine siste minutter. Noen timer senere våknet jeg på sykehuset i Tyrkia. Pappa lå like dårlig i sengen ved siden av meg..

  ♡ Jeg har skikkelig sprøyteskrekk og drar derfor aldri til legen når jeg blir syk. Sist jeg tok blodprøve kan jeg faktisk ikke huske.. Burde ta noen prøver snart, for det er jo noe galt med meg hele tiden.

  ♡ Jeg har hatt syv hunder, fem katter, en kanin, to hamstre og syv hester. Pappa hadde ekorn som kjæledyr når han var liten og det har jeg mast på å få i alle år. Har jeg fått lov? Nei... Aaaaargh. Han hadde til og med en kråke når han var liten. Hvor sykt er ikke det? Den ble så tam at han kunne "kalle den inn" ved å bruke en sitronflaske(?), dere vet sånne gule sitronflasker man får kjøpt. Tror det var noe sånt om jeg ikke husker feil.. Så er det en ting til jeg må si.. Jeg blir så ekstremt sur av å tenke på at han skulle bort engang når han hadde det første ekornet (ja han har hatt fler..) og mens han var borte var det noen barn som slo den med en pinne så den knakk ryggen og måtte avlives?? HVA ER GALT MED FOLK???? Noen skulle slått de ungene også tenker jeg. Fysøren.

  ♡ Jeg elsker rakfisk og da mener jeg EEELSKER. Jeg avtalte faktisk senest i går og ha rakfisk-date med Emil. Ble så glad når han spurte om noen liker rakfisk og ville spise det med han asap. Gud så godt det er!!

  ♡ Jeg har kjørt Europa rundt på motorsykkel! Husker ikke om jeg har fortalt dere dette før? Gjorde det faktisk to år på rad! Det var veldig gøy og jeg håper jeg kan gjøre det igjen. Sykeste er at pappa brukte kart hele veien, ikke gps, KART, og vi kjørte bare feil én gang.

  ♡ Jeg har hatt regulering, men hadde det bare i 6 måneder. Det negative etter reguleringen er at jeg har slitt mer med å snakke engelsk på grunn av de klossene og strengene man får på bak tennene etterpå. 

  ♡ Jeg hadde "sædcelle-bryn" på ungdomsskolen, haha. Ohyes, jeg var en av dem jeg også. Tenk at jeg en gang syntes det var fint?? Kanskje jeg en dag skal lage ett innlegg med gamle bilder av meg selv? Hva tenker dere om det?

  ♡ Når jeg var liten stod jeg alltid på hodet. Jeg så og si spiste mat og drakk mens jeg var oppned. 

  ♡ Det eneste jeg drakk når jeg var liten var appelsinjuice og varm oboy! Drakk så sinnsykt mye av det at når jeg skulle gå så skvulpet magen min, haha.

  ♡ Jeg hadde vippeextensions fast i 5-6 år og tok de av for første gang nå i mai! Tror dere jeg fikk sjokk når jeg så meg selv i speilet eller? Nå har jeg heldigvis blitt vandt til synet og synes det er like greit med løsvipper egentlig! Da kan jeg variere hva slags type vipper jeg vil ha også. Selvfølgelig savner jeg ofte extensions. Det er superfint og ekstremt chill. Man skal ikke se bort ifra at jeg en dag er tilbake med det. 

  Alle faktaene var kanskje ikke like "funny", men ville gjøre noe litt annet enn "visste du at.." igjen. På denne måten blir dere enda litt bedre kjent med meg. Synes dere slike innlegg er gøy?

  Kvelden i går var forresten veldig hyggelig! Vi kom til Cassie og Henning rundt klokken syv. Når vi kom planla vi vel aldri at vi skulle bli så lenge, men herregud som tiden flyr i godt selskap dere. Plutselig var klokken tre på natten. Jeg var ikke hjemme før klokken halv fem.. I kveld er det altså ingen tvil om at jeg kommer til å sovne som en baby med en gang etter jobb. Det var også utrolig morsomt at dere følgerne våre på snapchat ble med oss å spilte kahoot i går! Først var det med et uhell at Martine klarte å filme Kahoot-pinkoden. Vi skjønte ingenting når vi plutselig var mer enn 6 personer med i spillet. Så endte vi alle opp med å poste det på mystory. Siste runden var faktisk over 1000 personer med?? Det er sykt. Litt kjipt at alle andre som spilte ikke kunne se spørsmålene, men allikevel ledet flere av dere mange ganger, haha. Ganske nedtur når jeg lå på 952. plass og jeg faktisk kunne se spørsmålene og ikke dere.... Jeg vant den første runden da, det må vi ikke glemme :-))

  Nå skal jeg sminke meg litt før jeg må komme med avgårde på jobb! Skal prøve å rekke og få tatt bilder av tingene som har kommet i posten og som jeg shoppet i går, nå før jobb. Kanskje jeg rekker å lage et innlegg klart som kan postes allerede i kveld. Vi blogges ♡

 • Publisert: 09.11.2017, 12:23
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • "TRIPPEL" DATE?

 • Publisert: 08.11.2017, 16:45
 • Kategori: Blogg
 • Hei dere! Ville bare stikke innom og si hei før jeg reiser. I kveld skal jeg på date, ikke alene, ikke dobbel-date heller, men trippel-date faktisk. Eller date og date. Vi skal spise sammen og chille. Så et lite hei fra meg før jeg henter Andreas og reiser til Cassie for å møte henne, Henning, Martine og Aleks. Ellers har jeg vært på litt shopping i dag, så tenker å vise dere alt jeg har kjøpt i morgen. Har også fått noen pakker i posten nemlig! Jeg har i tillegg jobbet med et veldig personlig innlegg til dere i noen dager nå. Litt usikker på når jeg tør å poste det, men satser på iløpet av uken engang, vi får se. Der får dere vite masse om meg som dere ikke visste, som veldig få vet. Det har gjort vondt å skrive det, men jeg tror det er godt å få det ut også. Nok om det. Slenger med noen bilder av meg i dating-outfiten min, så snakkes vi mer senere ♡

  ♡ Joggebukse og hettegenser ♡
  Dette kjøpte jeg forsåvidt i dag dette også, så da fikk dere se noe av innkjøpet allerede i dag. Settet er fra Bik Bok! Utrolig fin farge og sykt digg, elsker det.

 • Publisert: 08.11.2017, 16:45
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • «DU LIKNER IKKE PÅ DEG SELV»

 • Publisert: 07.11.2017, 18:47
 • Kategori: Blogg
 • En ting jeg har tenkt litt på. Når noen ser en person uten sminke kan de ofte si «du likner ikke på deg selv». Burde det ikke heller være at man ikke likner på seg selv MED sminke? Uten sminke er man jo definitivt mer seg selv enn noe annet? Det kommer vel av at folk ofte ser andre når de er ordnet og har sminke på. Så det blir et annerledes syn når man faktisk ser dem uten. Det vil vel bli mer riktig å si at noen ser annerledes ut, men hvorfor bruke sminke hvis man ser helt lik ut? Da er jo hele poenget med det borte. Jeg hadde i hvert fall ikke kastet bort flere tusen på foundation, leppestifter, concealer, øyeskygge etc for å se helt lik ut, eventuelt mindre pen ut, med det på.

  Litt filosofering fra frøken Mausethagen en tirsdagskveld

 • Publisert: 07.11.2017, 18:47
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • FARGELINSENE JEG BRUKER

 • Publisert: 07.11.2017, 14:11
 • Kategori: Sminke og skjønnhet
 • De siste månedene har jeg fått helt dilla på fargelinser, og jeg elsker det å kunne eksperimentere med øyenfarger. Bare man skifter farge på øynene får man en helt annen look! Sminke, hår og klær ser jo alt forskjellig ut fra øyenfarge til øyenfarge. Det eneste problemet mitt har vært at tidligere fargelinser jeg har testet har jeg sett så tåkete med, rettere sagt ikke sett noe som helst. Det ble bare kjempeslitsomt og jeg gikk rundt å følte meg konstant beruset på grunn av tåkesynet. Etter å ha søkt masse, sett youtubevideoer og vært gjennom en million instagrambrukere, kom jeg til slutt over fargelinsene fra Solotica! Jeg bestilte hjem to ulike farger i første omgang, og nå eier jeg hele 5-6 par derfra. Linsene er superbehagelig, jeg ser helt normalt, fargene er dødsfine og de varer et helt år, noe som er et stort pluss! Tenkte å vise dere mine 4 favoritter i dette innlegget. Det er disse fire jeg bruker mest.

  Dette er min naturlige øyenfarge (brungrønne)

  Her har jeg på meg fargen Hidrocor Ice fra Solotica, disse finner du HER.

  Her har jeg på meg fargen Hidrocor Grafite fra Solotica, disse finner du HER.

  Her har jeg på meg fargen Hidrocor Cristal fra Solotica, disse finner du HER. Cristal og Ice er relativt like, eneste forskjellen er at Cristal har litt mer "grønn" tone i seg. 

  Her har jeg på meg fargen Natural Colours Ice fra Solotica, disse finner du HER.

  Som dere kanskje ser er alle fargelinsene jeg bruker i blåtoner. Siden jeg har ganske mørke øyne selv liker jeg å bruke lysere fargelinser. Har også tenkt tanken på å bestile noen helt brune, siden mine egne har litt grønnskjær i seg. Mine absolutt favoritter og de jeg bruker mest for tiden er Hidrocor Ice og Natural Colours Ice. Icefargen er en slags lyselyseblå/grå farge og jeg virkelig ELSKER den. Forskjellen på Hidrocor og Natural er at Hidrocor er mer dekkende og mangler den sorte ringen. Jeg er i hvert fall helt forelsket i linsene fra Solotica. Har faktisk lyst på nesten alle fargene de har!! Var så vanskelig å velge første gangen jeg skulle prøve. Kunne jo ikke bare bestille en haug (de koster jo litt) også hadde jeg gått på en smell og sett like tåkete med disse som alle andre.. Heldigvis var de et kupp og jeg kommer garantert til å klikke hjem et par til!

 • Publisert: 07.11.2017, 14:11
 • Kategori: Sminke og skjønnhet
 • 2 kommentarer
 • TIPS FOR Å HOLDE SEG FRISK

 • Publisert: 06.11.2017, 18:00
 • Kategori: Blogg
 • De som kjenner meg vet at mitt største problem er immunforsvaret mitt. Jeg går alltid rundt og er småsyk. Store deler av året er skikkelig syk. Det er slitsomt og ødelegger veldig for meg. Jeg går glipp av mye og orker ingenting. MEN! Nå skal dere høre her. For noen måneder siden kom jeg nemlig over noe noen postet på snapchat, og så desperat som jeg er løp jeg avgårde med engang for å kjøpe produktene. Det er ingenting som har hjulpet tidligere, så jeg var veldig skeptisk, men ville jo selvfølgelig prøve. JEG ER SÅ GLAD JEG PRØVDE! Med engang jeg kjenner symptomer bruker jeg dette:

  Begge dråpeflaskene har samme funksjon, men jeg tar begge for å få skikkelig boost. Ta litt vann og 30 dråper med propolis først, så et nytt glass med litt vann og 20 dråper echinaforce tre ganger om dagen i en uke når du begynner å kjenne sykdomssymptomer. Jeg har seriøst ikke vært syk de siste månedene på grunn av disse! De er heelt fantastisk! Jeg som har lett i flere ÅR etter noe som hjelper. ENDELIG har jeg funnet det. De er verdt hver eneste krone og de holder kjempelenge også. Du får kjøpt begge på helsekost butikker. Jeg kjøpte mine hos Sunkost! Link til Propolisdråpene HER og Echinaforce HER. Du kan også bare gå i butikken selvfølgelig. 

  For å være på den sikre siden tar jeg i tillegg én tablett av disse her daglig:

  Chaga er en av de sterkeste antioksidantene i verden og er brukt gjennom århundrer for å styrke immunforsvaret! Det er 30 tabletter i en pakke.
  Du finner link til disse HER

  Jeg vet det er flere som sliter med immunforsvaret sitt, derfor håper jeg dette kan være redningen for flere der ute! Det har i hvert fall reddet meg, bokstavelig talt. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Love love love.

  Liten funfact: propolis er biespytt. 

 • Publisert: 06.11.2017, 18:00
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • hits