inemm

«DU LIKNER IKKE PÅ DEG SELV»

 • Publisert: 07.11.2017, 18:47
 • Kategori: Blogg
 • En ting jeg har tenkt litt på. Når noen ser en person uten sminke kan de ofte si «du likner ikke på deg selv». Burde det ikke heller være at man ikke likner på seg selv MED sminke? Uten sminke er man jo definitivt mer seg selv enn noe annet? Det kommer vel av at folk ofte ser andre når de er ordnet og har sminke på. Så det blir et annerledes syn når man faktisk ser dem uten. Det vil vel bli mer riktig å si at noen ser annerledes ut, men hvorfor bruke sminke hvis man ser helt lik ut? Da er jo hele poenget med det borte. Jeg hadde i hvert fall ikke kastet bort flere tusen på foundation, leppestifter, concealer, øyeskygge etc for å se helt lik ut, eventuelt mindre pen ut, med det på.

  Litt filosofering fra frøken Mausethagen en tirsdagskveld

 • Publisert: 07.11.2017, 18:47
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • FARGELINSENE JEG BRUKER

 • Publisert: 07.11.2017, 14:11
 • Kategori: Sminke og skjønnhet
 • De siste månedene har jeg fått helt dilla på fargelinser, og jeg elsker det å kunne eksperimentere med øyenfarger. Bare man skifter farge på øynene får man en helt annen look! Sminke, hår og klær ser jo alt forskjellig ut fra øyenfarge til øyenfarge. Det eneste problemet mitt har vært at tidligere fargelinser jeg har testet har jeg sett så tåkete med, rettere sagt ikke sett noe som helst. Det ble bare kjempeslitsomt og jeg gikk rundt å følte meg konstant beruset på grunn av tåkesynet. Etter å ha søkt masse, sett youtubevideoer og vært gjennom en million instagrambrukere, kom jeg til slutt over fargelinsene fra Solotica! Jeg bestilte hjem to ulike farger i første omgang, og nå eier jeg hele 5-6 par derfra. Linsene er superbehagelig, jeg ser helt normalt, fargene er dødsfine og de varer et helt år, noe som er et stort pluss! Tenkte å vise dere mine 4 favoritter i dette innlegget. Det er disse fire jeg bruker mest.

  Dette er min naturlige øyenfarge (brungrønne)

  Her har jeg på meg fargen Hidrocor Ice fra Solotica, disse finner du HER.

  Her har jeg på meg fargen Hidrocor Grafite fra Solotica, disse finner du HER.

  Her har jeg på meg fargen Hidrocor Cristal fra Solotica, disse finner du HER. Cristal og Ice er relativt like, eneste forskjellen er at Cristal har litt mer "grønn" tone i seg. 

  Her har jeg på meg fargen Natural Colours Ice fra Solotica, disse finner du HER.

  Som dere kanskje ser er alle fargelinsene jeg bruker i blåtoner. Siden jeg har ganske mørke øyne selv liker jeg å bruke lysere fargelinser. Har også tenkt tanken på å bestile noen helt brune, siden mine egne har litt grønnskjær i seg. Mine absolutt favoritter og de jeg bruker mest for tiden er Hidrocor Ice og Natural Colours Ice. Icefargen er en slags lyselyseblå/grå farge og jeg virkelig ELSKER den. Forskjellen på Hidrocor og Natural er at Hidrocor er mer dekkende og mangler den sorte ringen. Jeg er i hvert fall helt forelsket i linsene fra Solotica. Har faktisk lyst på nesten alle fargene de har!! Var så vanskelig å velge første gangen jeg skulle prøve. Kunne jo ikke bare bestille en haug (de koster jo litt) også hadde jeg gått på en smell og sett like tåkete med disse som alle andre.. Heldigvis var de et kupp og jeg kommer garantert til å klikke hjem et par til!

 • Publisert: 07.11.2017, 14:11
 • Kategori: Sminke og skjønnhet
 • 0 kommentarer
 • TIPS FOR Å HOLDE SEG FRISK

 • Publisert: 06.11.2017, 18:00
 • Kategori: Blogg
 • De som kjenner meg vet at mitt største problem er immunforsvaret mitt. Jeg går alltid rundt og er småsyk. Store deler av året er skikkelig syk. Det er slitsomt og ødelegger veldig for meg. Jeg går glipp av mye og orker ingenting. MEN! Nå skal dere høre her. For noen måneder siden kom jeg nemlig over noe noen postet på snapchat, og så desperat som jeg er løp jeg avgårde med engang for å kjøpe produktene. Det er ingenting som har hjulpet tidligere, så jeg var veldig skeptisk, men ville jo selvfølgelig prøve. JEG ER SÅ GLAD JEG PRØVDE! Med engang jeg kjenner symptomer bruker jeg dette:

  Begge dråpeflaskene har samme funksjon, men jeg tar begge for å få skikkelig boost. Ta litt vann og 30 dråper med propolis først, så et nytt glass med litt vann og 20 dråper echinaforce tre ganger om dagen i en uke når du begynner å kjenne sykdomssymptomer. Jeg har seriøst ikke vært syk de siste månedene på grunn av disse! De er heelt fantastisk! Jeg som har lett i flere ÅR etter noe som hjelper. ENDELIG har jeg funnet det. De er verdt hver eneste krone og de holder kjempelenge også. Du får kjøpt begge på helsekost butikker. Jeg kjøpte mine hos Sunkost! Link til Propolisdråpene HER og Echinaforce HER. Du kan også bare gå i butikken selvfølgelig. 

  For å være på den sikre siden tar jeg i tillegg én tablett av disse her daglig:

  Chaga er en av de sterkeste antioksidantene i verden og er brukt gjennom århundrer for å styrke immunforsvaret! Det er 30 tabletter i en pakke.
  Du finner link til disse HER

  Jeg vet det er flere som sliter med immunforsvaret sitt, derfor håper jeg dette kan være redningen for flere der ute! Det har i hvert fall reddet meg, bokstavelig talt. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Love love love.

  Liten funfact: propolis er biespytt. 

 • Publisert: 06.11.2017, 18:00
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • BOMBE UTENFOR DØREN MIN??

 • Publisert: 06.11.2017, 13:41
 • Kategori: Blogg
 • Åh guri.. Dere skulle bare visst hvor mye jeg slet med disse bildene. Jeg hentet kamerastativet mitt som lå i den andre leiligheten i går, og planla at jeg skulle være flink, stå opp tidlig og gå ut for å ta noen bilder til bloggen. Stativet hadde jeg klart å ta med, men hadde jeg med selvutløserkontroll? Selvfølgelig ikke. Jeg er alene, så har ingen til å hjelpe meg med det før jobb heller. Alle husker vel når man var yngre og satte kameraet på sånn nedtelling for så å løpe slik at man fikk tatt 10 bilder som kom i lynets hastighet etter hverandre? Man må konstant endre posisjon for å ikke få 100 like bilder. Sånn ble det for meg i dag. Det ble i hvert fall noen. De er ikke helt klare og tydelige, men det er sånn det ble i dag. 

  Jeg må forresten takke følgerne mine på snapchat for hjelpen i dag! Når jeg våknet stod det en mystisk boks utenfor døren min. Jeg ble livredd og var helt sikker på at det var en bombe. Etter å ha spurt på mystory og fått x-antall svar om at boksen inneholdt brød/frokost, tok jeg sjansen på å åpne den. Dere hadde heldigvis rett! Haha. Så da ble det jammen meg frokost på meg i dag også. Tusen takk for hjelpen, virkelig! Jeg var faktisk skikkelig redd og kjente at hjertet mitt stoppet i noen sekunder i det jeg tok tak i boksen. Er det mulig å være så paranoid.

  Nå skal jeg spise og slappe av litt før jeg må avgårde på jobb igjen! Må forresten også si tusen takk til alle som er inne og leser bloggen min ♡♡ Jeg synes det er helt sykt at hele 2324 var innom og leste i går. Tusen tusen takk ♡♡ OG.. I kveld eller i morgen kommer innlegget mitt med tipsene for å holde seg frisk! Det er ekstremt mange som har etterspurt det på snapchat etter "visste du at.." innlegget mitt ble skrevet hvor jeg fortalte at jeg har kommet over noe som har reddet meg og immunforsvaret mitt fullstendig. Dere får svarene veldig veldig snart nå! Vi blogges.

 • Publisert: 06.11.2017, 13:41
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • UKENS SPØRSMÅL DEL 1

 • Publisert: 05.11.2017, 11:14
 • Kategori: Blogg
 • Hvor lenge har du og Andreas vært sammen?

  - Vi har snart vært sammen i 2,5 år! Shit tiden flyr. 14. desember er jubileumsdagen for det.

  Hvor høy er du?

  - Har ikke målt meg på evigheter. Husker ikke sist jeg målte meg engang.. men jeg tror jeg er 172 cm.

  Kunne du tenkt deg å melde deg på Paradise Hotel?

  - Dette spørsmålet er jeg faktisk litt usikker på. Både ja og nei. Det hadde vært sykt gøy å oppleve det, men så har jeg kjæreste, så det blir uansett uaktuelt. Veldig usikker på om jeg hadde turt å gjøre det hvis jeg var singel også men.. Det hadde jo vært en ganske morsom og syk opplevelse.

  Hvordan ble du og Andreas kjent? Og var han «kjendis» før dere ble sammen?

  - Jeg har skrevet et innlegg om dette tidligere, som dere kan lese HER. Det handler vel mer om hvordan vi møttes. Jeg har skjønt at flere lurer konkret på hvordan vi ble kjent. Andreas hadde sendt meg en melding angående en russelåt på facebook. Denne meldingen så jeg et år senere (ups).. Så jeg bestemte meg for å adde han på facebook og si sorry for at jeg ikke hadde sett meldingen og svart. Rakk ikke si det før han godtok venneforespørselen og skrev «Det var på tide!». Haha! Så begynte vi rett og slett bare å snakke masse etter det. Var han «kjendis»? Ja, du kan jo si det sånn. Vi møttes rett etter Sjeiken-oppstyret, så det hadde begynt å blåse seg opp veldig rundt han! Men det var etter vi ble sammen det plutselig smalt for fullt! Når jeg møtte han hadde han rundt 8K på snapchat. Nå har han nærmere 150K! Det er sykt det.

  Dette var faktisk det første bildet jeg la ut av oss sammen. Det ble vel og merke ikke lagt ut på hovedinstaen min, men en privatbruker jeg har. Husker det rant inn meldinger fra venner, haha.

  Kan du og TIX komme til Rykkinn skole?

  - Det er helt sykt hvor mange som spør meg på snapchat om vi kan komme til den og den skolen. Får det nesten daglig. Plutselig bestemmer han seg en dag for å ta seg tid til å besøke masse skoler. Han har jo gjort det før! Så dere skal ikke se bort ifra at han eller han og jeg kommer til din skole.

  Hva er ditt beste tips mot kjærlighetssorg?

  - Når jeg fikk dette spørsmålet, fant jeg ganske fort ut at dette klarer jeg ikke svare kort på. Jeg har derfor bestemt meg for å skrive et eget innlegg om det! Skal få gjort det veldig snart ❤

  Trives du der du jobber? Kunne du tenkt deg å jobbe med noe annet? Isåfall, hva?

  - Jeg trives veldig godt der jeg jobber! Kollegaene mine er superhyggelig, jeg har de snilleste sjefene og vi er rett og slett som en liten familie alle sammen. Det eneste negative med jobben er at det blir mange sene kvelder.

  - Jeg har selvfølgelig tenkt til å jobbe med noe annet etterhvert. Vil ikke være servitør resten av livet, hehe. Akkurat nå trives jeg med å ha startet opp bloggen igjen og ha andre jobben ved siden av. Så får vi se hvor det fører hen! Ellers ville jeg nok jobbet med noe hvor jeg kunne reist og opplevd mye. Er så rastløs av meg og elsker å reise rundt!

  Er du millionær?

  - Haha, wow! Nei, jeg er ikke millionær.

  Hvor gammel var du da du mistet jomfrudommen?

  - Jeg mistet den da jeg var klar for det. Det var sammen med en kjæreste, noe jeg er veldig glad for!

 • Publisert: 05.11.2017, 11:14
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • hits